Ειδήσεις

Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι και περήφανοι πολύ περήφανοι!

Το «Great Taste», ο πιο αναγνωρισμένος διαγωνισμός γεύσης σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο των τροφίμων και των ποτών, που βασίζεται στην τυφλή δοκιμή προϊόντων, ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού για το 2021 απονέμοντάς τους τα Αστέρια Great Taste 2021. Μεταξύ 10.000 προϊόντων που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση το μέλι μας έλαβε το πολυπόθητο Χρυσό Αστέρι Great Taste .

Κριτές του διαγωνισμού είναι 500 και πλέον μεταξύ των πιο εξειδικευμένων και απαιτητικών γευσιγνωστών, chef, μαγείρων, ιδιοκτητών εστιατορίων και παραγωγών, καθώς επίσης συγγραφείς και δημοσιογράφοι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων και των γεύσεων. Το γεγονός αυτό καθιστά το διαγωνισμό Great Taste ευρέως αναγνωρισμένο στο χώρο των παραγωγών ποιοτικών και εκλεκτών προϊόντων. Το ιδιαίτερο χρυσόμαυρο σήμα του Great Taste αποτελεί τίτλο τιμής για ένα προϊόν με υπέροχη γεύση, το οποίο ξεχώρισε μετά από ώρες και ώρες τυφλής δοκιμής μεταξύ εκατοντάδων κριτών.
Το σήμα Great Taste αναγνωρίζεται μεταξύ των καταναλωτών και των εμπόρων ως η απόλυτη ένδειξη ενός προϊόντος με ξεχωριστή γεύση πάνω απ’ όλα ανεξάρτητα από την επωνυμία και τη συσκευασία του. Είτε πρόκειται για ψωμί, για μέλι, σαλάμι ή δημητριακά το κάθε προϊόν αφαιρείται από τη συσκευασία του πριν τη δοκιμή του από τους κριτές. Οι κριτές γεύονται, συζητούν και ξαναδοκιμάζουν προκειμένου να αποφασίσουν ποια προϊόντα αξίζουν τα χρυσά αστέρια.

www.facebook.com/tomelissidelicatessen/photos...